Tuesday, March 30, 2010

campur-campur

tajuk entry kali nie mcm tue sbb nak gosip pasal mcm2... eden hairan selalu yg eden bayangkan plan tak resultnya bila buat tak sama or tak jadi... tertekan bebbb. tapi tak apa... abaikan je. baca blog makcikrehan... dia ngomel pasal bibik. mmg bibik skang byk kerenahnya dah besar kapla. minggu nie eden agak bosan.. walaupun ada few things yg perlu eden baca tapi malas lebih menguasai diri.. hehhee.. skang nie eden lebih pikirkan nak buat kebinet dapur design mcm mana... mcm m.cik rehan atau mcm mana.. sbb eden bayangkan dapur eden tue kunun2nya color itam, putih n red hot chillies... hehehe.. tup2 en somi (pinjam ayat syanie>>> pinjam ayat je... bukan pinjam somi hahahhaha)cat dapur eden tue colour pink n oren.... relevannya kata dia pink bagi sama dgn color pink tiles (rumah eden tiles pemaju letak color pink) oren sekadar memenuhi concept buah-buahan.... apakah????? n eden buat renovate dapur... dapur asal jadi 2nd family hall (tempat eden n ank2 bergolek2)bilik plak di transform jadi dapur n dilebarkan sikit. so dapur eden skang ada tiang ditgh2nya.. n nak tau tiang tue dicat color apa? color merah menyala... jadi soklannya... apakah color KC yg sesuai.. blinder yg ditempah kombinasi 3 color merah hitam putih... table top eden color itam.. sangat pening ye... abg eden pun tolong cat ( kekdah cat sendiri nie hanya sesuai utk golongan marhaen (pinjam MR nyer word) mcm eden yg bajetnya takat2 lobang idung)abg eden plak kata concept color cat dapur eden tue ikut color mknn... pink = utk ABC n oren utk Buah oren n betik, merah plak utk red hot chilliessss... pjg plak entry kali nie... sapa yg matanya terjuling baca tue mahapkan le eden...

p/s gambar.. eden tak de snap gambar pun... nanti2 eden letak gambar dapur yg ala2 kindergarden tue.... ermmm

2 comments:

makcikrehan said...

kelakar la kerul...hahaha.
ade pulak ckp kindergarden.. janji kita selesa, anak2 dan en. somi suka sudahlah. tak saba nk tunggu kaler dapo kerul yg kalerful ittew. nnt update gambar ekkk... hehe

Me said...

akannnnn