Friday, June 11, 2010

Cuti2 malaysia

busy... sgt busy... cewah... dah hujung minggu... nak p kenduri kawin.. nak p sana p sini.. yang pasti langkawi here i come with my doters... bukan nak eksen.. tapi eden nie consider selalu le p langkawi tue... dari zaman moda2 dulu hingga kini (masih moda ye... malahan org dok kata eden nie adik to my niece lagi n terkini org dok kata eden nie adik kepada adik ipar eden (apakah??? sama ada matanya bota atau mmg eden sgt aweks muda???) >> amacam qistina sakinah?? ada panas montot baca ini statement?? panas sikit2 sudah tak perlu saman2 naik court ye... mmg hakikatkan muahahahahahhaha) berbalik pada p langkawi... cuma kali nie p dgn anak2 eden... diaorg nie 1st time le p langkawi... tapi the preparation eden yg sakan buat... infact they didn't know about the trip hahahhaha... my plan is.. sesubuh senin nanti akn eden kejut mereka utk bangun mandi siap2 tak nak mandi sumbat je masuk dlm kuda itam eden mandi je kat airport muahahahah...  janji x terlepas flight...mudah bukan kekdah eden... eden plan nak bagi diaorg tau masa naik flight tue je terus:))... anak eden tue baru tau nak p tengok baby p.su pun dh tak sabar... nie kalau tau nak naik plane p langkawi maunya tak tidur mlm muahahah...... ok... tue je.. doakan eden sekeluarga selamat p n balik n have n great holiday in langkawi....

p/s tgh bajet2 correlle, luminarc, corningware,   bestnya kalau dpt 2-3 set casserol n 2-3 set dinner set (demam dh aihh pikir bajetnya).. DR Z sila jgn nak bg cadangan utk beli royal doulton atua queen anne ye.. melainkan kalau iyenya hadiah dr pihak penaja (DR Z)

3 comments:

ceNango88 said...

ha2..iye kn ajela ape yg m.nik ckpkn 2. Isu 10 taun lpas..gmbo xclear..dats wai kwn k.yg kompius ;p
Hmm..nmpknye smpi ke tua la my aunty will m'bgga diri..isyk2 استغفرالله

z said...

cuti2 malaysia? cuti2 Europe ler plak...

Me said...

cuti2 europe mandang ongkosnyeee