Tuesday, June 29, 2010

Mode >>> hybernating (mandom mood )

hybernating??? udah mcm wild animal kat negara 4 musim plak bunyinya... musim sejuk je hibernate.. bila spring baru kuar hehhe..kenapa mandom?? 1) Pinky eden sudah rosak gara2 ditenyeh ke lantai oleh cik xara... 2) masih letih sbb baru balik dr johor... report dari johor??? Penganjurnya sgt le TIDAK PROFESIONAL yeee... rasa sia2 je eden pegi... tapi yg boleh mengubat lara sikit ialah eden telah merembat MEE SIPUT dgn jayanya.. kepada sesapa yg tak tau mee siput nnti bila sipinky dah sihat eden tepek gambarnya kat sini ek.. (di johor penggunaan ekk dihujung ayat sgt berleluasa sehinggakan m.cik clearner pun ty kat eden soklannya mcm nie... Habis program pukul berapa EKKKK?) mungkin dia letih mop lantai kot sbb masa tue hujan n kita org yg terlibat plak dok ulang alik jalan2 atas tiles yg berkilau sentiasa tuee.. yang dok obersea plak.. sila mengidam mee siput ye hahahhaha... iklan jap.. ada orang soping PORTMEIRION... hehehhe alamatnya eden mkn tak bertambah le kalau eden p rumah beliau (boleh kurus eden kalau mcm tue kekdahnya)

laporan dr langkawi pulak.. semuanya ok.. cuma kali nie p mana2 tempat yg berbayar (cable car macincang ke.. underwater world ke..) kena guna ic utk dpt rate warganegara... otherwise depa bagi rate pelancong asing... hehheehehe... ok la... nanti eden sambung..

2 comments:

makcikrehan said...

tak kan baru beli dh rusak! huhuhu.. bercerita tanpa gambar umpama pohon rendang tak berbuah. apa puny apribahasa aku pakai! haha

Me said...

mana tak rosaknya aan kalau dh ditenyeh2 n ditekan2 camera tue kat lantai.. tapi warantynya masih ada.. tak berbuah pun tak berbuah le aan...