kabare?? lamo dah eden teringin nak buat ayam nie...
tapi nak buat seekor tergolek mcm tak cukup perut untuk mengisinya...
jadi setengah ekor kecik dan tokey kedai kasi potong 6 plak .....
bahan perapan eden ambil kat org melben tapi eden guno apo yang ado je lah...
most of the ingredients i have KECUALIiiiiii kiub ayam hahahhahaha
eden memang tak pernah beli kiub-kiub nie... kiub ayam ke.. kiub bilis ke.... bukan apa... resmi chef amatur memang mcm tue kan... hahhahaha
tapi.... sebagai chef amatur yang TERANG HATINYA.... rupa paras hasil pembakaran adalah sama malahan lebih baik lagi (petua blogger berjaya diaplikasikan disitu hehehhe)
tak caya??? tengok ....
apa yang lebih baiknya???? Hitam kita bagi extra sikit.... disemua bahagian.. barulah adil.. kalau takat bontot ayam je hitam nanti bahagian lain sentap plakk |
susun atur hiasan adalah hasil tangan chef amatur junior... miss 6 la.... bersonggoh dia nak menghiasnya.... |
adiosssss!!
1 comment:
wah wahhh
dayet jugak macam TTD??
Rupa macam ayam nasi ayam eden selalu buat jugakk tuu laa..
Terus eden lapar.
Post a Comment