Tuesday, July 12, 2011

GNK: dah kurus ;)

aloha!!!

kabare semua..
nak bagitau semua2 yang eden sekarang adalah telah kurus...

so kalau ekau2 semua nak tahu how i'm look like now....kurang lebih macam nie la..... janji jangan gelak tau....










scroll down lagi dan lagi ye......































eden dah kurus mcm kak kate..

kurus kan.... cantiknya dress kak kate nie...

suka juga bajunya yang ini... orang yang berdiri sebelah kak kate tue pun eden suko hahahhahaha ampun kak kate...

kak kate in black.. sgt gojes n elegant.. the dress sgt simple tapi kak kate nampak sgt elegant bukan.. tak payah nak manik & labuci bagai ....  tiada juga kerongsang besar penumbuk hahahhahaha

lagi ....  in black.. without necklace but still look elegant... tak payah nak pakai rantai mutiara bagai....

memandangkan eden sudah sekurus ini... maka tamatlah xtvt eden berdiet...  dress nie pun cantik... floral lace tak silap...

kak kate in white..... sgt suka dress nie...

akhir sekali kak kate with long blue jacket and satin dress inside.... cantikkan ....

semua baju-baju kak kate di atas eden suko terutamanya yg dia pakai turun dr flight tue....

eden pun dah ada kurang lebih baju2 yg mcm tue... tapi kita kan org islam... terdedah aurat tue....
so eden akan memakainya semasa eden beraksi didapur sambil memotong bawang dan memasak untuk dijadikan bahan temberang dlm segmen DDE  dan basuh pinggan... hahhahaha
almaklum la nak pakai WEDGES FINK FINK eden dah tinggi tak selesa....

tiba2 miss 6 tanya..... ummi masak apa tue???
eden sambil tengok kiri kanan atas bawah.... dan berkata di dalam hati... laaa.... TAK KURUS lagi rupanya aku nie... MIMPI je..... hahahahhahaha

kesimpulan: eden masih GEMUK NAK KURUS..... tapi akan je feeling2 dah kurus mcm kak kate supaya boleh pakai baju2 mcm kak kate kwang kwang kwang.....

adios!!!!

4 comments:

makcik rehan KJB said...

Halooooo! mimpi ka?

TopsyTurvyMum said...

kansel nak jeles hahaha..
eden tak pakai wedges fink tu skang..skang masak pakai boots :P

SYANI said...

Angan nak kurus tak pernah padam punyo.....

Me said...

MR: hahahha angan tak sudah (saoa nyanyi ntah lagu nie)...

TTM: ekau akan je jeles dengan eden nanti hahhahaha.. pakai boots??? sian Phua Chu Kang Boots kunen dia ekau pinjam buat masak.. salah guna tue...

Syani: angan bakal menjadi nyata phewitttt...