Monday, May 31, 2010

memenuhi jemputan....

 aloha readers... cuti pjgkan... 3 hari.. eden pun busy memenuhi jemputan... jemputan dari jusco, jemputan dari the store n yg seangkatan dgn nya... semuanya pakat2 menjemputkan maklum la sale kunun2nya... tapi eden p sekadar cuci mata je... n beli hadiah kawin utk teman2 yg bakal berkahwin cuti sekolah nie.. ada 4 org... so gigih la juga eden berpk n membeli hadiah2 utk hari bahagia mereka... one of them is my daughter's teacher.. so eden tanya ank eden....

eden: nak bagi hadiah apa ye kat teacher?
doter: ermm apa kata kita bagi STICKER BEN 10... (cakap dengan muka xcited)
eden: no... no... no... teacher's day kita dah bagi sticker kan.... (mmg bg sticker semua cikgu dpt sticker idea ank eden so i have to respect her idea kan) kalau kita bagi bedsheet ok tak?
doter: erm ok juga.. bagi yang gambar nie... cantik purple.. (sambil tangannya tunjuk kat bedsheet cartoon2)
eden: hehehhe.. kita bagi yg nie la ( gambar bunga2 color blue)
doter: yang nie la... (bunga color purple)
eden: OK. cantik... (akhirnya)

mcm script drama plak kat atas tue.. ok lah.. nnti ada idea eden ltk n3 baru lagi... senang2 eden tepek gambar hadiah2 kawin yg di beli...

4 comments:

makcikrehan said...

bestnya kerul, doter dah besar, dah boleh buat kawan. boleh bincang2 pilih kaler, pilih corak. fun fun fun!

z said...

bincang panjangnya.beli aje set royal doulton...

Me said...

wahai DR Z, kalau set royal doulton tue.. harus la dipakai 10-15 tahun dulu baru eden jadikan hadiah kawin (uji ketahanan hahhaa) apakata DR Z HADIAHkan eden barang 6-7 set Royal Doulton sempena anneversary eden hujung minggu nie??? :) amacam? OK?

qs88 said...

nk tgk gambo cadar y k.chor pilih 2..