Tuesday, September 21, 2010

persiapan meroti

this N3 not about result form my scandal BM450... but it only to tell readers about the preparation... again... don't get me wrong i just want to share .. sharing is caring kan kan kan... n dlm hati ini ada SEDIKIT niat utk memanaskan v*nt*t insan2 yang terlibat hahahhaha.... utk meroti.. bukan sekadar memerlukan tall cabinet utk ltk simata biru... tapi basic things yg sgt diperlukan adalah....

ini benda yg sgt perlu kan... kalau tak de nie... nanti terbakar plak jari jemari halus eden kannnn... tau tak yg square tue apa???


kasi zoom sikit....  dpt teka??? masih tak dpt??? eden zoom kan lagi ......


hehehehhehe.... amacam???? sila lihat brand ye... brand sgt mempengaruhi rasa roti ye... walaupun menggunakan ramuan n resepi yg sama... tapi kalau roti diletakkan atas towel good morning dgn diletakkan atas lapik ROYAL ALBERT ini... rasa roti sgt berbeza.... hihihihi... yg di atas royal ini akan rasa lebih sedap n cheezzzyyyy... walaupun ramuan roti tue tak de cheese...munasabah bukannnn?
 ok itu antara persiapan awal eden... nanti eden update lagi... permintaan utk eden meroti semakin hari semakin meningkat nie....

adiosss

2 comments:

makcikrehan said...

woiiii... apsal royal albert ni aku tak dapat hah?
bukankah mereka sepatutnya datang secara duet dengan si mata biru haritu?

mcm2 aksesori dah prepare.. merotinya tak jugak! kah kah kah kah... ko mula dulu la weiii... sbb BM ko dapat dulu.. aku kendian dr ko..so aku kena bertapa dululah! ekekeke

Me said...

royal albert nie tidak kpernah berduet dgn si mata biru ok... ianya single mingle kekdahnya...