Friday, April 9, 2010

diTAG oleh MR ....

kasut pun leh jadi topik ek MR.. terkagum eden.. 

amatilah... selamilah... jiwailah... dan nikmatilah aroma.. gambar2 di bawah ini... zzooommm...

ini kasut... hitam legam (tapi hitam itu maniskan..) sgt eden suka apabila utk p site.. kekdah penyimpanan?? kat bawah meja nie je ha... senang kekalu tetiba kena p site...


hehehe.. MR... ekau nk gelakkan eden berpada2 ekkk... ekau tue kat ofis... hakikatnya kasut nie mesti sgt mengagumkan kengkawan Taayah apatah lagi MR apabila mendapat tahu eden memakai kasut sebegini... eeewww malu i hahhaha... tapi bak kata MR malu tapi mahukan... sandal nie eden suka sbb heelnya idak le tinggi beno.. ala2 je.. digunakan apabila attend meeting ke, tetiba terasa nk perasan seksisssss ke... dan seumpamanya..

Tapi... my most favourite sandal is.........
*
*
*
*
*
tadaaaaa



heheheh... sgt kusam kan... malahan utk memenuhi permitaan MR... eden buka kasut nie jap n snap gambonya hehhehehe... actually kasut nie dh koyak bagai dah.. tapi eden anto p cobler minta tolong jahit (tolong yg berbayar ekkk)... so nampak tak jahitan mantap dibahagian atas tue??? harusla nampakkan... sudah terang lagi bersuluh gitew.. upah jahit 5 hinggit je.. berbaloi2... kasut ini eden hantam utk semua xtvt.. jemur baju, p pasar.. dtg ofis.. pakai kt dlm ofis... lagi apa?? multipurpose kekdah penggunaanya...
so sekian... harap MR berpueh hati....... eden nak tag org lain pun... eden nie new blogger.. junior gitew.. so tak tau nk tag sapa... nnti le eden pk...

adioss!!!

7 comments:

makcikrehan said...

kasut hitam tu memang mencerminkan budak kerul zaman taayah. 2 kasut yg berikutnya yg sungguh ladylike ittew sgt lah tidak ku duga. muahahha

tapi, kan namanya sudah beranak pinak.. makanya hormon2 keperempuanan telah jelas kelihatan didalm diri seorang yg bernama kerul. hehehe

makcikrehan said...

testing

makcikrehan said...

rfyukl,

Me said...

MR!!! apakah selesai masalah yg diperbincangkan?

makcikrehan said...

rasanya selesai kot

AISYAH HANI said...

hang tak leh pakai tinggi benar, kang kedaung lak student ko nak tengok ko!

Me said...

syanie.. idak le tinggi mana pun... ala2 je..