Wednesday, November 10, 2010

gemuk... nak kurus... (GNK)

eden gemuk.. tapi nak kurus... gemuk.. nak kurus... gemuk... nak kurus.... gemuk... nak kurus.... (berapa kali mau ulang da... tapi mmg gemuk nak kurus ... gemuk nak kurus.. gemuk nak kurus.... ulang lagi dan lagi dan lagi) so... merojok kepada rombongan p.cik umno nak ke Batam hehehhe & TTM di zaman korosnya :) (actually kedua2 link itu menjurus kepada tempat yg sama hahahahha) eden pun cilok la sikit2 kekdah ajaran sesat kerajaan melben bukan kerajaan langit tauuu  yang dinyatakan.... eden buat yg kat bawah nie je dulu.....

1) minum air asam keping direndam semlman pepagi.... eden buat,
2) Kellogs special K eden buat...
3) mkn buah .... eden buat (waktu mkn ikut suka eden le plak tapinya.. eden tak ikut pun timing mokcik TTM itu :( adakah masih boleh berjaya???) 
4) workout eden buat.. (tapi sekadar erobik fat burning rosemary conlay le... eden alternate hari nie erobik esoknya joging n seterusnya)
5) mlm mmg tak mkn kalau lapar mkn buah n minum air kosong saja....

benda2 yang eden tak buat melalui ajaran kerajaan melben.... bukan sebab ajaran itu sesat lagi menyesatkan tapi kekangan kekangan dipihak eden sajaaaaaa......

1) lunch mkn sandwich >>>> eden mkn benda lain but bukan nasi... susah ooo nak cari mknn omputih tgh2 hari buto kat sini...
2) minum green tea... eden sgt tak de stock ini tea.. tea2 biasa tue banyak le.. tak pe nanti eden rembat...
3) low fat yogurt... ini eden minum susu low fat sajaaaaaaaa.....

xtvt ini telah eden jalan kan kurang lebih selama 2 minggu... hasilnya eden tak nampak lagi... tak tau berhasil atau tidak... hakikatnya next week cabaran paling besau eden kena tanggung.. raya haji hokeyyyy.... harus la byk mknn2 yg enak2 lagi berlemaks dihidangkan.. 
owhhh tuhan... moga eden tabah menghadapinya hik hik hik hik......

BULAN KURUS SEDUNIA >>> adakah??? motip?? 

adios!!! 



 

4 comments:

makcikrehan said...

whoaaaaa dh 2 minggu ko diet ekk. patutla dh kurang bergusip dgn aku... simpan tenaga kekdahnya. hahaha. selamat berjaya kawanku :)

Me said...

wish me luck MR!!.. kurang bergosip dgn ekau??? bukan ekau ke yang menyombong n asyiiiiikkkk je BOREDOM n meratib....

Anonymous said...

selamat ber diet..heheee..jgn pengsan sudeyyy...:)

Me said...

owh Anon... siapa kah ekau?? adakah ekau mambang kurus?? kalau bonar... kuruskanlah edennn....