Tuesday, November 30, 2010

LUMUT

aloha....
eden sgt confuse apsal la eden kering sgt idea nak berblog nie... apa2 pun ekau ekau ekau semua... layan je la gambar2 di bawah nie bersama model2 tak berbayar....

 ini gambar baby amzar yang naik buai bersama umminya (bg peluang umminya inteprame... kang jeles plak anknya je yg glamer...)
 3 kanak2 enjoy je dlm laut... tapi yg baju pink berdukung nangis2 takut hahhahaha sebelum masuk laut iye iye je... cik aisya tue tak bagi cousin2nya main pelampung2 dia n bola2 semua... asyiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk je sebut "nie chah nyer ........ nie chah nyer......" eden dok rasa dah nanti kena beli pelampung la utk ank2 eden (sbb eden x rancang pun nak p sini...... kalau tau mmg bawa siap2 dr rumah eden sonang...).....
tetiba bila je acara kemuncak utk masuk ke laut........ hahahahhahahah... TUAN PUNYA PELAMPUNG n BOLA2 tue tak nak masuk laut.. takutttttttttttttttt nangis2... langsung redho je kekdahnya melepaskan pelampung n bolanya... yang penting dia tak nak masuk laut.... tak caya??? tengok.... tengok.... gambar bawah nie... ado dio berendam??? melainkan berdukung saja.....
 berdukung yg tak berbaju tue (xara ... dia ok je... malahan susah plak nak bawa naik ke darat)
 ini plak sesi mengisi perut... mknn tak sampai lagi.. baru sikit2 je... nampak tak cik aisyah yg berdiri tue??? itu baju ke2 beliau utk mlm itu... beli terus pakai kekdahnya hehehhehehe kenapa??? karena dia telah mencomotkan baju sebelum tue secomot2nya hihihi...

sebagai penutup.. terimalah gambar ini kanak2 yg baru lepas main tuang2 bedak lps tue sapu muka n kaki....
 Cik xara (tak nampak sgt bedaknya melainkan secalit kat pipi sbb dia lebih memfokuskan sapu pd bahagian kakinya)

&


cik aisyah.... hahahhaha...
ummi aisyah kata mukanya dah mcm rabbit main bedak mcm tue eden ULANGIIIII UMMI aisyah yg kata... bukan eden... tapi dua2 muka redho tak bersalah kan.....

kesimpulannya eden boleh katakan... mereka berdua nie mmg best buddy laa... 

adios.....

3 comments:

eyndayusoff said...

Bestnyer mandi manda lepak2 kat pantai :-)

Dkarpin27 said...

hahaahh....

tembamnya, anak sapa la tu?

z said...

ha ha, sama la dgn ayahnya...