Monday, November 8, 2010

LOVE STORY

ya allahhhh.... gumbira rasanya... akhirnya setelah genap setahun... apa yg eden usahakan berjaya juga... good good good ..... kepada ekau2 sila ke sini untuk mengetahui apakah yg menggembirakan eden sgt... meh eden citerkan kronologynya.... walaupun eden tahu n confirm ekau2 semua tak heran n tak pehdulik,,,

november 2009 - mula menulis.. (data semua dah ada n dah analysis.. tinggal nak di tolis n di luahkan segala idea2 merapu meraban eden je kat tempat yg lebih ilmiah..  muahahha) >>> idea merepek boleh ke jadi ilmiah... nasib la kann.... (pikiran eden pada ketika itu)

january 2010 - eden hantar online manuscript novel chinta tak hengat eden tue...

few weeks after that - eden dpt respon... dlm tue mengutuk lagi mengomen (tak la kutuk tapi reviewers' comments la .....) >>> macam la ekau bagus sgt nak kutuk2 ideologi eden yg hebat nie .... nanti kau... hehehhehe (pikiran eden pada ketika itu....) nangis2 eden olah balik novel chenta tak hengat eden tue... bagi lebih suspen n thriller ( tipu tak la nangis... sakit hati cuuuuma)

april 2010 kot --- your novel chenta tak hengat ACCEPTED (kata publisher) hehehhehe kan eden dah kata... novel eden nie ada market.. mesti terlaris dipasaran..... (perasaan banggos lagi membuak2 - pikiran eden pada ketika itu)

november 2010 ----- eden plak dpt sooorat chinta mengatakan novel chenta tak henggat eden tue dh berada dipasaran..... (akhirnya terpublished juga novel eden melalui media yg ilmiah utk dijadikan santapan org2 yg suka verangan (mcm eden), bermimpi, bereksplorasi, berekperimen, buat keje comot (mcm eden) >> ingat nak dpt segala idea tue n data makneka tue.. tak comot ke?? sgt comot tau... bukan takat kuar peluh.. hingoss pun boleh kuar tau (kalau time eden selsema la... hihihi).

oklah... merepek plak eden kat sini walaupon hakikatnya soka hati eden la eden nak merapu meraban kan....  hihihi.... tahun nie ada 2 .... yumm yummm yummyyy...... best best... good good good.....
akhirulkalam (ecehhhh tetiba je)....

ADIOS!!!!!!






3 comments:

Sitisifir10 said...

eh eh k.kerul, buat novel?? saya takleh bukak ah link nye

Me said...

cuba guna IE...

Sitisifir10 said...

k.kerul...tapi dia mahukan paswed....huhuhu