Wednesday, October 20, 2010

Suspect in crime....

perghhh.. tajuk tak agak2 ye... mcm CSI plak.. sebenarnya nak tunjuk gambar panorama je... sunset di rumah eden... sila layan yeee....

kalau guna dslr nie mesti lagi klasikkan..... (sebenanrnya gambar nie nak tunjuk..... p.aji serai tue... bukan nak tunjuk sunset... ekau, ekau n ekau nampak tak ada org berdiri baju putih kat situ... eden nak zoom sangat takut tau... takut dia perasannn)

haaaaaaaa..... ini eden bagi clear n parkinsonkan (parkinson in purpose kekdahnya hahahhaha) sebenarnya mmg gambar nie yg tak elok hihihi... p.aji tue sedang berdiri memerhati hasil timbunan kayu kayan... sampah sarap... dahan2 kering hasil loggokannya... untuk makluman.. itu bukan serai eden ye.. serai eden mangsa pertama... yg depan p.aji tue berdiri adalah MANGSA KEDUA hokeyyyyyyyyyyy..... mangsa ke2 pun masih ditepi rumah eden... sadis sungguh eden mengenangkan... eden doakan semoga p.aji bahagia dgn hasil seni p.aji itu......

adios!!

4 comments:

makcikrehan said...

pak ajinomoto ni mengkenpiuskan haku. apakah motip beliau tertegak di tengah2 padang tu? apekemende yg dia perati kat timbunan tu ha? sebagai masyarakat prihatin, ada baiknya kalao ko pi approach dia kerul.... tah2 dia ada masaelah ker hapa..wakakaka. ataupon entah2 di sebenarnya minat sama kao???

jeng jeng jeng.....

Me said...

MR!!! statement ko yg akhir sgt menjengkelkan... hihihi sebagai masyarakat prihatin.. terimalah dia seadanya.... hahahhaha pasrah

z said...

ok le dia camtu, tak kacau org, cuma pokok2 dan tanaman2 shj yg menjadi perhatiannya.

Anonymous said...

amek gmbar tu boleh cuma berhati2 jee..