Thursday, October 14, 2010

terlajak type boleh didelete terlajak SAVE nak buek mcm mano???

huwaaaaa!!!!!!!!!!!!.... unexpected renovation which cost me nothing but headache.... tengok apa dh jadi... segala katak pisang, cacing semua ada dah.. eden redho.. sesuai le tue dgn nama teratak nie (langsung jadi teratak tak de banglo dah...) atau dangau nie (ada yg x tau dangau tue apa???) GREEN GREEN GRASSHOPPER... dangau nie sudah berkonsepkan insects ..... sapa2 yg tak tahan.. sebelum masuk silala bawa ridsect atau apa2 insect repellant ekkk.... tapi eden suko.. bersynergy dgn alam kekdahnya... nak buek mcm mano!!!!!!!!!

 adios

4 comments:

makcikrehan said...

erkekekekeek... tula gatai tgn! hahaha but overall ok apa...

Me said...

benciiiiiiiiiiii.. geraaammmmmmmmm.. uwaaaaaa isk isk iskkk

SYANI said...

mana grasshopper?? ekekeke
ada banyak green green froggy jer..

Me said...

syani.... belalangnya dah kena tangkap.. ada dua ekor je.. dlm balang tue.. isk isk isk.. penyesalan.. tapikan.. eden buka blog eden guna lappy my hubby masih rumah lama tau.. confuse eden