Monday, December 20, 2010

DDE: breakfast

ehem ehem...

eden tau dah berkurun tak update kan kan kan... n eden juga tahu ramai yg dah merindui eden... (hahahha statement melampo)....

rentetan dr poji-pojian tetamu eden tempoh hari dalam segmen GNK eden (segmen tue.. jgn main2 hokey...)...
maka.. eden masakkan lah utk mereka b'fast... maklum la... kata org.. kalau tetamu mkn air basuhan tangan tuan rumah... nescaya akan teringat2 lah tetamu n termimpi2 malahan mengigau2 utk datang lagi ke rumah kita....

maka utk mempastikan ianya menjadi nyata... eden masak ini utk tetamu eden.... 

 keropok ikan dipadankan dgn...

 mee goreng basah tak basah..... di padankan dgn...
 nasi goreng kampung cendawan (kampung sbb ada ikan bilis... cendawan sbb ada cendawan.. dlm ertikata lain>>>> suko ati eden la nak letak namo apo... dah blog edenkan kekdahnya suko ati) di padankan juga dgn....
 teh o n si halussssssssssssssssss....

persoalannya... adakah sedap???? 
kesimpulannya.. sihalus itu adalah sgt sedap... eden bancuh satu mug je utk eden sorang hahahhahaha.. sbb yg lain minum teh... (at least eden bancuh teh dalam jug ye bukan DALAM MEASURING JAR ... oopppsss ada yg terasa ke??? eden minta mahap....sila jgn REBELLLL... hahhahahahha)

adiosssssss!!!!!!

2 comments:

makcikrehan said...

woiiiii kutuk haku tak hengat2 tau! kekeke. mee gorem ko nampak sedap. nasik gorem pon sedap. kesimpulannya semua sedap. huwaaaa...lapo!

Me said...

MR>> hahahah eden tengok je gambau tue mmg teringat statement mencah.. tue yg tulis mcm tue hahahha at keast eden tak kena kutuk dgn cik diva mencah :p