Tuesday, December 21, 2010

dah kahwin???

aloha!!!

eden saja bagi gempak buat tajuk cenggitu...

tepu otak memikirkan perenggan introduction... (perenggan ye... mesti dpt markah lebih cikgu BM check)

bertitik tolak dari n3 eden yang INI maka baru2 ini eden pun pergila ke majlis resepsi sebelah pihak perempuan plak....

jadi, berikut adalah serba sedikit keadaan n suasana majlis....

 cik IZZAH bersama ah longnya....  (merojok n3 GNK:perkembangan.. ada sama eden n izzah???? ) hahahha ilusi optik sungguh...
ah long again ....
ah long again... again... n again.... sonang hati ekau ekkk..... almaklum.. akad sodah ekau lalui dolu2 kala bukan????
ya alllah... lega sebab bukan ahlong dah.... ini suasan meja makan... tetamu JAUH yang baju bunga pink itu sudah tak dapat menahan kelaparan....  sehingga tergamak menikmati SEMANGKUK nasi TAMBAH (tak caya??? tengok betul2 depannya ada apa????) ehem.. ehem... cik adik... tak baik HAKAPPPPPPPPP (ekau ekau ekau tau hakap tue apa??? hakap = TAMAK) hehehehhehe ampunnnnnn....

ok.. dah namanya majlis kahwin ahlong kan.. tidak dapat tidak.. eden terpaksa kuarkan lagi gambar ahlong n keluarganya ..... kenapakah dua bunga solehah didepan itu condong ke  kanan??? manakala yang cik adik pink tue asyikkkkkkkkk je terlelap...  eden suspek la kan... dua bunga tue berpadu tenaga menahan cik pink tue dari terlentok terus atas pelamin tue..... 




 dan akhir sekali terima lah..........









mengimbau 

kenangan silam.....




aku dan dirimu......



berdua bersama ........ 






berdebar bukan............



relakssssssssss



sebelum tue..... ada sketsa....

pengantin pompuan yg mengimbau kenang (P)
pengantin lelaki yg mengimbau kenangan (L)

P: eh.. i tak ingat la dolu2 kita dok kat pelamin i dok mcm mana?? betul ke nie?? kaki i nie mcm nie ye......

L: betul la tue... eh u duduk macam mana pun lawaaaa.........

P: mana spek mata hitam u yg besar tue??? kenapa u tak pakai kali nie... stylo tauuuuuuu

eden: sudahhhhhhhhhhhhhhhh cuuuttttttttttttttttttt....

sebelum n3 ini berakhir...


kenangan dolu2






(utk kerabat2 yg jauh nun di sana yang tidak dpt menghadirkan diri... (ada yang tgh feeling2 nak jadi pengapit and flower girls untuk prince william kawin nanti... dan ada juga yg tengah asyikkkkkk je makan nasi arab.....) harap berpuas hati...

kesimpulannya... selamat pengantin baru tak baru la juga.... berbahagia ke akhir hayatttt...

adiossssssss

3 comments:

makcikrehan said...

aku harap2 gambo ko dgn jaha yg juor beb! wakakakaka

Me said...

hahhaha... gambar tue kuar dlm mimpi ekau je lah.....

k.yg said...

hadoi..skit prut k.yg t'gelak sorg2.Sgt pantas@cekap tgn maknik ek candid gambo..mgkuk nasi 2 baru 1st round. Tp btoila..tgkp gmbo je msti ada y t'senget2..kompius. Uda wajib baca ni