Thursday, December 23, 2010

KT & primula... (2 in 1)

aloha!!

perjalanan diteruskan... 

menghala ke Kuala terengganu...
tak tau dah nak meroyan apa dlm blog...

jadi silalah ekau ekau semua...
menatap gambar saja....
n3 kali nie namanya asalkan ada... 
dari tak ada lebih baik ada...
tidak nanti ekau ekau semua tertanya....
(udah jadi pantun plak kan...)

yang pasti ini n3 2 in 1 sifatnya.... 

 ini dah sampai KT x silap
 yang nie baru nak menghala ke KT.. kira nie area pekan besut le nie...
 salah satu landmark KT ehhh tapi U nie kat Batu Rakit,
 bangunan penginapan yg dituju...
namanya....

 Primula Beach Hotel.......

 mcm biasa 2 kanak2 yg interprame...
 ekau perasan tak apa benda di atas??? penyu... bila penyu menangis... langsung jadi.........

 shower... hahhahaaha.. kretip kan.. ke bila penyu muntah???

 swimming pool yang besar tak besar n kecik tak kecik... yang sedang sedang sajaaaaa (kata iwan penyanyi dangdut) tak de kaitan kan...

 bilik pun yg sedang2 aje...
 TV didalam bilik masih TV yg TEBAL ye....

 air mineral.... (ini pun mau tunjuk ka?) blog eden suko hati eden la...

 ekau ekau n ekau nampak tak apo yang eden nampak??? ubat nyamuk ye..... 
tapi eden tak guna pun...


pool yg bersekali dgn beach... 

kesimpulannya: ok la hotel nie utk lepak2 rehat2... bosan2 mandi kat pool... p lari2 ke beach main pasir n ombak (ala2 VC anita sarawak dgn sudirman lagu bercanda  di pasiran pantai.... hahahahaa) 
eden bagi 4/5 (eden tak la secerewet mana)

owh ye lupa eden nak bagi tau.. nama beach tue ialah Pantai Batu Buruk.... (laut adalah laut china selatan) so musim tengkujuh tak dibenarkan mandi.. sbb bahaya.. eden dengar bunyi ombak pun ngori eden.... raso mcm puteri 7 bersanggul senden tue je memanggil2... ulek mayang diulekkkkkkkkk.... ahhh sudah... merapek sudah.... 

adios!!!!!!!!

5 comments:

Siti Norlaila Ahmad said...

agak sensitif bila perkataan tebal di font besarkan. hahaha.. kalau letak monitor i kat sebelah tv tu, mesti sama jee...

muahahaha...

~Ifa~ said...

heheheeh lawak la pulak n3 nie.smbil baca senyum saya sorang2.hehehe

Me said...

SNA>> eh.. monitor u TEBAL lagi ke???

ifa>> hi.. salam kenal.. senyum sorang2? bahaya tue... haaahahahhaha

makcikrehan said...

Hahahaha... puetri bersanggul senden..klako! berapa rate per night kerul?

z said...

kolam nya kan ada tempat gelongsor sekali? dah x de ke? pantai batu buruk tu bila2 pun jgn mandi, BAHAYA. pesanan abah mcm selalu